Szállítási információk

Gyors, kényelmes és megbízható szállítást kínálunk fix áron a Magyar Postával.

Az egyszerűsített utánvétkezeléssel kiegészített csomagszállítási szolgáltatás garantálja az 2 munkanapon belüli kézbesítést.


Belföldi kiszállítás díja:

 

Rendelési összeg:          Szállítási díj:

0 - 15.000 Ft                    15​00 Ft

15.000 Ft felett                 0 Ft


A rendeléseket a teljesítés napján feladjuk a postán abban az esetben, ha a rendelés ellenértéke 13:00 óráig megérkezik a számlánkra, vagy az utánvétes rendelést 13:00 óráig jóváhagyjuk.  Ha a rendelés ellenértéke 13: 00 óra után érkezik be, illetve a rendelés jóváhagyása 13:00 után történik, akkor másnap adjuk fel a csomagot. A küldemények online nyomon követhetők a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes menüpont alatt . A posta munkanapokon 8:00-17:00 között kézbesíti a csomagokat. Célszerű olyan címet megadni, amelyen Vevő ezen intervallumban elérhető.


Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőt betartsa. Nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

 

Külföldre történő szállítás esetén, kérem vegye fel velünk megrendelés előtt a kapcsolatot.